Θαλασσινό αεράκι στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης.

 Τι καλύτερο απο μια θαλασσινή νότα, για να ξεχάσουμε το θερμόμετρο που άγγιξε τους 38 βαθμούς;;!!
Ο μικρός Μάνος αντάμειψε τους καλεσμένους του για την παραμονή τους στη ζεστή Θεσσαλονίκη προσφέροντας τους μια ..
ησυχη βουτιά στην κολυμπήθρα του Αγίου Φώτιου στο Ποσειδώνιο
  και πολλά...πολύχρωμα μικρά και μεγάλα καραβάκια,
 για να ταξιδέψουν έστω και νοερά σε δροσερές θάλασσες!!!

Να μας ζήσεις χαμογελαστέ μας Μάνο!!!


 Με φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση φτιάξαμε τον πίνακα με το όνομα του νεοφώτιστου και το τοποθετήσαμε στην είσοδο της εκκλησίας.






 


Τραπεζάκια μπλέ και καρεκλίτσες ψάθινες στολισμένες με δίχτυα αστερίες, κοχύλια, φάρους και άλλα ξύλινα διακοσμητικά και γυάλες με αληθινά ψαράκια πλαισίωναν τις μαρμάρινες σκάλες της εκκλησίας.
 Χειροποίητα καραβάκια κόκκινα, γαλάζια, μπλέ και λευκά, με πανιά απο ριγωτό ύφασμα, παρατάχηκαν δεξιά και αριστερά της εισόδου της εκκλησίας , ενώ μια μεγάλη ξύλινη κατασκευή σε σχήμα καραβιού έπαιξε το ρόλο του τραπεζιού όπου τοποθετήσαμε τα κεράσματα του μικρού Μάνου.
 Κουλουράκια με ζαχαρόπαστα, μπομπονιέρες σε σχήμα καραβιού, cupcakes με toppers σχετικό με το θέμα της διακοσμησης, τοποθετήθηκαν πάνω στο καράβι μας και γλυκαναν τους καλεσμένους του νεοφώτιστου.



 Να λείψουν οι...μπουρμπουλήθρες;;;ποτέ!



 
Ειδικά για την έκθεση των υφασμάτινων καραβιών που επιλέχθηκαν απο τη μαμά Γωγώ σαν μπομπονιέρα, εγινέ ειδική κατασκευή 'φάρος' , όπου και κρεμάστηκαν τα καραβάκια μας


Το ουζερί που επιλέχθηκε απο τους γονείς του μικρού Μανου, Σάκη και Γωγώ, για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους της βάπτισης, στολίστηκε με κόκκινα, μπλέ και γαλάζια χειροποίητα πον-πον, ενώ γιρλάντες με σημαιάκια πουά και ριγέ φτιάχτηκαν (εδώ να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ τη μαμά Γωγώ για την πολύτιμη προσφορά της!!!!!) για να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στη θαλασσινή ατμόσφαιρα του μαγαζιού!
Το τραπέζι ευχών τοποθετήθηκε στην είσοδο του καταστήματος και στολίστηκε με ξύλινα καραβάκια,πολύχρωμα κουφετάκια, αστερίες, άμμος σε γαλάζια και καφετί απόχρωση, κουπιά και άλλα διακοσμητικά !!!




 Καραβάκια απο χαρτόνι τοποθετήθηκαν στο κέντρο των τραπεζιών..




 Ένα μεγάλο ευχαριστώ
 στο Σάκη και στη  Γωγώ
 για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.